Conference Leader

Når der skal afholdes et seminnar eller en konference, ligger der hovedsagligt flere måneders planlægning bag det. Der relativ mange ting, som skal koordineres samt mange opgave der skal holdes styr på. Under afviklingen af selve arrangementet, ligger der altid mange opgaver, som for nogen bliver en uoverstigelig og generende opgave, da arrangørerne ofte gerne selv vil opleve og være en del af konferencen.

Men der kan også ligge mange opgaver under selv afviklingen af arrangementet, som for nogen bliver en uoverstigelig og generende opgave, da arrangørerne ofte gerne selv vil opleve og være en del af konferencen.

Det er her muligt for dig som arrangør at ligge denne opgave over til os. I hyrer en af vores såkaldte Conference Leaders, som vil tage hånd om alle opgaver under selve arrangementet. Personen vil holde styr på programmet, koordinere med de forskellige aktører på dagen, løse uforudsete opgaver eller vanskeligheder mm.. En Conference Leader skal kort sagt sørge for, at der er fuldstændig styr på sagerne.

​​

Ring eller skriv, hvis du/I ønsker at høre mere om mulighederne for en Conference Leader.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk