​Leje af konferencelokaler i rustikke omgivelser

​Står I og skal afholde et møde, en konference eller andet arrangement i centrum af Aarhus, tilbyder vi leje af konferencelokaler i tæt afstand til Bruuns Galleri og Banegården.

Centralværkstedet er oprindeligt bygget i år 1862 som værkstedsbygning for DSB, men vi har totalrenoveret bygningen med topmoderne køkken, akustiklofter samt et nyt varmeanlæg. Vores konferencelokaler har plads til op til 900 personer og tilbyder en rå og fantastisk stemning.

Om vores konferencelokaler

Den rustikke og rå stemning fra værkstedsbygningen har vi bibeholdt i vores møde- og konferencelokaler, og vi kan derfor tilbyde en helt unik ramme ved leje af konferencelokaler.

Vores unikke konferencelokaler har desuden store vinduespartier, som giver masser af lys i rummet og gør et dagsarrangement langt mere behageligt for deltagerne.

​Lokalet har smukke lyse trægulve, originale rustikke bjælker i loftet og udsigt over togbanen, samt toilet og tekøkken. Lokalet har kapacitet til 30 personer og er derfor optimalt til mindre arrangementer såsom møder, konferencer eller små intime fester.

Vi tilbyder leje af konferencelokaler både med og uden forplejning og slutrengøring.

Få leje af konferencelokaler til jeres arrangement

Vi står klar til at tage en snak med jer om jeres behov til leje af konferencelokaler. Ring blot til os på telefon 86 20 88 00 eller send os en e-mail på: info@centralvaerkstedet.dk og få mere information om vores konferencelokaler. 

​Dertil har vi i vores konferencelokaler naturligvis topmoderne IT- og AV-udstyr, som I kan anvende i forbindelse med jeres møde eller konference. Vi har stort fokus på en nærværende og personlig betjening, som er med til at skabe de perfekte rammer for jeres workshop, konference, messe eller et fjerde event.

Vi tilpasser vores konferencelokaler til jeres behov

Alle møde- og konferencelokaler kan deles op, hvis I har brug for mindre plads. Siden d. 1. december 2014 har det desuden været muligt at leje vores nyrenoverede smukke loungeområde på første sal i Centralværkstedet. 

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk