​Festlokaler til leje

​Søger I anderledes men smukke festlokaler til leje, er Centralværkstedet i centrum af Aarhus det helt rigtige sted at lede.

Vores lokaler til fest er store, rå og utroligt smukke til enhver anledning. Vores festlokaler til leje kan eksempelvis bruges til:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Events og temafester
  • Julefrokost
  • Sommerfester
  • Stor/rund fødselsdag

​Skal det være lidt ekstra eksklusivt, har vi på førstesalen et mindre loungeområde med udsigt over togbanen samt et oplevelsesrum, der kan anvendes til VIP-område eller garderobe i forbindelse med jeres event. Festlokaler til leje hos Centralværkstedet er derfor oplagt til alle arrangementstyper.

Mere information om lokaler til fest

Ønsker du mere information om vores festlokaler til leje, er du mere end velkommen til at kontakte, ligesom vi også altid tilbyder en personlig samtale, hvor vi sammen kan planlægge jeres næste fest.

Kontakt os på telefon 86 20 88 00, hvis I søger de perfekte festlokaler til leje.

​Vores festlokaler til leje er store og rummelige, og med de rå mure og høje lofter er der lagt op til et arrangement med en helt særlig stemning og et fantastisk lækkert og råt udtryk. De store festlokaler åbner op for mange muligheder, og der er ingen begrænsninger for, hvor stor, vildt, interessant eller smukt det skal være. Kun fantasien sætter grænser, når det drejer sig om vores festlokaler til leje.

Totalløsning med festlokaler til leje

Vælger du at holde din næste fest eller arrangement hos os, kan vi tilbyde en totalløsning. Det betyder, at vi kan stå for såvel klargøring af lokalerne og tilberedning af maden som servicering og betjening af jeres gæster, når I lejer et festlokale hos os.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk