​Bryllupslokale til den store dag

​Er I på udkig efter det perfekte bryllupslokale, der skal danne rammen om den store dag og den perfekte fest i centrum af Aarhus, er Centralværkstedet det perfekte valg.

Råt og romantisk udtryk

Med smukke og unikke lokaler, der kan udsmykkes på mange forskellige måder, og i forskellige temaer, er vores lokaler de ideelle til afholdelse af bryllup.

Med lokalernes unikke baggrund som gammel værkstedsbygning kan vi tilbyde et bryllupslokale med en helt særlig stemning og et lækkert råt udtryk, I ikke finder andre steder. 

De rå mure vil stå i perfekt kontrast til en smuk bryllupsudsmykning og give et romantisk og hyggeligt udtryk med det flotte lysindfald om dagen - og med levende lys og skygger til de sene aftentimer.

​Der er rigtig mange gøremål, der skal holdes styr på, når der står et bryllup for døren. Streg et af dem af listen og lad os klare det alt det besværlige og lej et bryllupslokale hos os med den fulde pakke.

Få jeres ønsker opfyldt

I er mere end velkomne til at komme forbi til en snak om, hvad jeres ønsker og forventninger er til den store dag. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige præcis jeres bryllupsfest.

Kontakt os på telefon 86 20 88 00 eller via mail info@centralvaerkstedet.dk , hvis du ønsker at vide mere om vores bryllupslokale.

Bryllupslokale med totalløsning

Når I vælger et af vores bryllupslokaler, tilbyder vi naturligvis en totalløsning, hvor vi står for det hele i forbindelse med klargøring af lokalet, tilberedning af maden samt servering og betjening af jeres gæster. 

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk