Skal du holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller et andet festligt arrangement?

Står I over for at skulle arrangere en stor fest? Så kan vi hos Centralværkstedet tilbyde jer de helt rigtige rammer. Vi har ikke bare stor erfaring med arrangering og afholdelse, men vi har også de optimale omgivelser, det kræver for at skabe en uforglemmelig dag. Det vigtigste for os er, at alle går fra festen med følelsen af en vellykket dag og aften.

Uanset hvilket arrangement I skal afholde, er det altid meget individuelt, hvad der kan gøre denne dag komplet for den enkelte. Netop derfor vægter vi jeres ønsker og behov højest, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder eksklusive, flotte og lyse lokaler i Aarhus, der kan matche både få og mange gæster og danne den perfekte ramme om festen. Vi sørger naturligvis også for, at lokalet er smukt indrettet og pyntet, som I ønsker det. Menu og vine sammensætter I i samarbejde med én af vores kompetente kokke, der altid har lækre forslag til spændende madoplevelser. Desuden stiller vi dygtigt og venligt personale til rådighed, som gør deres bedste for at gøre aftenen vellykket.


Vi kan selvfølgelig altid sammensætte både arrangement og menu så det bliver præcist, som I ønsker det, men vi har også nogle festpakker, som kan bruges enten som inspiration eller som den færdige løsning.


Se mere om vores festpakker her.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk