Smedien

Smedien er placeret lige ved siden af Centralværkstedet, og de to bygninger har tilbage i 1860´erne været en del af det store DSB-værkstedsområde. Smedien blev, som navnet indikerer, brugt af smedene når togene skulle repareres - og det store ildsted, som dengang var omdrejningspunktet for bygningen, står stadigvæk centralt i lokalet.


Stemningen har på samme måde som Centralværkstedet en autencitet fra de gamle værkstedsbygninger, som adskiller rummet markant fra andre store konferencecentre. Smedien har også store vinduespartier, hvilket gør lokalet lyst og venligt, og de smukke trægulve og det højloftede udtryk gør rummet hyggeligt og behageligt at befinde sig i.


Der er selvfølgelig standard IT-og AV-udstyr i lokalet. 

Bagerst i lokalet er der adgang til køkken/buffet-område, som kan adskilles fra selve lokalet. Dette skaber en mulighed for at anrette mad og drikkevarer under arrangementet, hvilket giver et bedre flow og en mere optimal afvikling af arrangementet.


Smedien er placeret lige i centrum af Aarhus og er nabo til både Bruuns Galleri, Aarhus Banegård og Comwell Aarhus. Et stenkast herfra ligger desuden Aarhus Rutebilstation. Der er altså kun meget få meter at gå for møde- og konferencedeltagere, der benytter offentlig transport.


Se billeder herunder.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk