Centralværkstedet

Centralværkstedet blev bygget i år 1862 og blev brugt af DSB som værkstedsbygninger. I dag står bygningen fuldstændig nyrenoveret med akustiklofter, nyt varmeanlæg, et topmoderne køkken og plads til op til 900 gæster.


Vi har bibeholdt den rå stemning fra de gamle værkstedsbygninger, så rummet adskiller sig fra andre store konferencecentre. Lokalet har store vinduespartier og hermed masser af lys, hvilket gør dagsarrangementer langt mere behagelige for gæsterne. Dette kombineret med topmoderne IT- og AV-udstyr samt en personlig og nærværende betjening skaber de perfekte rammer for både konferencer, workshops, messer, events, fester og koncerter.


På vores førstesal er der et mødelokale til erhvervslivet samt et stort lounge-område, der giver udsyn over det oplevelsesrum, der på én gang er rustikt, unikt, lyst og venligt.

Loungeområdet kan både fungere som et VIP-område eller
til brug af garderobe i forbindelse med koncerter


Centralværkstedet er placeret lige i centrum af Aarhus og er nabo til både Bruuns Galleri, Aarhus Banegård og det nye Comwell. Et stenkast herfra ligger desuden Aarhus Rutebilstation. Der er altså kun meget få meter at gå for møde- og konferencedeltagere, der benytter offentlig transport.

Der er selvfølgelig standard IT- og AV-udstyr i lokalet. Se mere herunder.


Se lokaleoversigt her.
Se brandtegning / Runde borde her.
Se brandtegning / Teateropstilling.
Se brandtegning / Lange borde.


Se billeder nedenfor.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk