Lokaler i rustikke omgivelser

Står I og skal afholde et møde, en konference, en fest eller andet arrangement i Aarhus, tilbyder vi konferencefaciliteter i centrum af Aarhus tæt på Bruuns Galleri og Banegården. Vi tilbyder en rustik stemning i vores møde og konferencelokaler.

Centralværkstedet er oprindeligt bygget i år 1862 som værkstedsbygning for DSB, men vi har totalrenoveret bygningen med topmoderne køkken, akustiklofter samt et nyt varmeanlæg. Vores konferencelokaler har plads til op til 900 personer i biografopstilling.

Om vores konferencelokaler - Centralværkstedet og Smedien

Den rustikke og rå stemning fra værkstedsbygningen har vi bibeholdt i vores møde- og konferencelokaler, og vi kan derfor tilbyde en helt unikke rammer til jeres konference eller møde.

Vores unikke lokaler har desuden store vinduespartier, som giver masser af dagslys i rummene, som gør et dagarrangement langt mere behageligt for deltagerne. 

Dertil tilbyder vi naturligvis topmoderne IT- og AV-udstyr, som I kan anvende i forbindelse med jeres møde eller konference. Vi har stort fokus på en nærværende og personlig betjening, som er med til at skabe de perfekte rammer for jeres arrangement.

Vi tilpasser vores lokaler til jeres behov

Begge lokaler kan deles op, hvis I har brug for mindre plads. 

Book jeres næste møde eller konference hos os

Vi er altid klar til en snak om jeres næste arrangement, fest, koncert eller event. Ring blot til os på telefon ​86 20 88 00 - eller send os en mail på: info@centralvaerkstedet.dk og få mere information om vores møde- og konferencepakker samt festpakker.

Lokale​:

Centralværkstedet​

Areal​:

900 m²

Kapacitet:​

Runde borde​

Teater-opstilling

Skole-opstilling​​

Banket-opstilling

Middag 450 pers.

Møde 360 pers.​

900 pers.​

550 pers.​​

Middag 700 pers.​

Møde 600 pers.

Lokale:​

Smedien​

Areal:​

​496m2

Kapacitet:

Runde borde​

Teater-opstilling​

Skole-opstilling​

Banket-opstilling​

Middag ​150 pers.
​Møde 120 pers.

​200 pers.

75 pers.​

MIddag175 peers.

Møde 150 pers.​

Hvad er teateropstilling, skoleopstilling og banketopstilling?

Ved teateropstilling er der ingen borde med i opstillingen. Her er kun opstillede stole, og alle gæster sidder med fronten vendt mod scenen. Se eksempel her.

Ved skoleopstilling sidder man ved langborde. Her sidder gæsterne kun på den ene side af bordet, og alle har ansigtet vendt mod scenen.

Ved banketopstilling sidder man ved langborde. Her sidder gæsterne på begge sider af bordet med ansigtet vendt mod hinanden. Se eksempel her.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk