Leje af konferencelokaler i rustikke omgivelser

Står I og skal afholde et møde, en konference, en fest eller andet arrangement i Aarhus, så tilbyder vi leje af konferencelokaler i centrum af Aarhus i tæt afstand til Bruuns Galleri og Banegården. Vi tilbyder vi en rå stemning i vores møde og konferencelokaler.

Centralværkstedet er oprindeligt bygget i år 1862 som værkstedsbygning for DSB, men vi har totalrenoveret bygningen med topmoderne køkken, akustiklofter samt et nyt varmeanlæg. Vores konferencelokaler har plads til op til 900 personer.

Om vores konferencelokaler

Den rustikke og rå stemning fra værkstedsbygningen har vi bibeholdt i vores møde og konferencelokaler, og vi kan derfor tilbyde en helt unik ramme ved leje af konferencelokaler til jeres konference eller møde.

Vores unikke konferencelokaler har desuden store vinduespartier, som giver masser af lys i rummet og gør et dagsarrangement langt mere behageligt for deltagerne. 

Dertil har vi i vores konferencelokaler naturligvis topmoderne IT- og AV-udstyr som I kan anvende i forbindelse med jeres møde eller konference. Vi har stort fokus på en nærværende og personlig betjening, som er med til at skabe de perfekte rammer for jeres workshop, fest, koncert, messe eller event. 

Vi tilpasser vores møde og konferencelokaler til jeres behov

Alle møde og konferencelokaler kan deles op, hvis I har brug for mindre plads. Siden d. 1. December 2014 har det desuden været muligt at leje vores nyrenoveret smukke loungeområde ovenpå Centralværkstedet.

Lokalet er med lyse trægulve, originale rustikke bjælker i loftet og med udsigt over togbanen, samt toilet og tekøkken.

Lokalet har kapacitet til 30 personer og derfor optimalt til mindre arrangementer, som møder, konferencer eller små intime fester.

Vi tilbyder leje af konferencelokaler både med og uden forplejning og slutrengøring.

Book møde og konferencelokaler til jeres arrangement

Vi står klar til at tage en snak med jer om jeres behov til leje af konferencelokaler. Ring blot til os på telefon ​86 20 88 00 eller send os en mail på: info@centralvaerkstedet.dk og få mere information om vores møde og konferencelokaler.

Lokale​:

Centralværkstedet​

Areal​:

900 m²

Kapacitet:​

Runde borde​

Teater-opstilling

Skole-opstilling​​

Banket-opstilling

Middag 450 pers.

Møde 360 pers.​

900 pers.​

550 pers.​​

Middag 700 pers.​

Møde 600 pers.

Lokale:​

Smedien​

Areal:​

​496m2

Kapacitet:

Runde borde​

Teater-opstilling​

Skole-opstilling​

Banket-opstilling​

Middag ​150 pers.
​Møde 120 pers.

​200 pers.

75 pers.​

MIddag175 peers.

Møde 150 pers.​

Hvad er teateropstilling, skoleopstilling og banketopstilling?

Ved teateropstilling er der ingen borde med i opstillingen. Her er kun opstillede stole, og alle gæster sidder med fronten vendt mod scenen. Se eksempel her.

Ved skoleopstilling sidder man ved langborde. Her sidder gæsterne kun på den ene side af bordet, og alle har ansigtet vendt mod scenen.

Ved banketopstilling sidder man ved langborde. Her sidder gæsterne på begge sider af bordet med ansigtet vendt mod hinanden. Se eksempel her.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk