Leje af mødelokale til 2-49 personer

Hvis du har brug for et mødelokale, er der flere forskellige muligheder hos Centralværkstedet. Vi tilbyder leje af mødelokale til møder på 2-30 personer, og vi har større lokaler op til 49 personer, hvor der er mulighed for at brede armene lidt mere.


Vores mødelokaler kan lejes både med og uden forplejning, og du kan se mere omkring vores mødepakker og vores forskellige lokaler her.


Hvis du ikke finder de informationer, du har brug for her på siden, eller hvis du har brug for at tage en snak med os omkring jeres behov til leje af mødelokale, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail, eller give os et kald på telefonen.

Skal du afholde konference (50-900 personer)?

Centralværkstedet er den ideelle ramme for mellemstore og store konferencer i Aarhus, hvor deltagerne skal have en oplevelse udover selve arrangementet.

De eksklusive lokaler, der med historien som tidligere jernbaneværksted, har beholdt en charme og originalitet, du ikke finder andre steder.​

Udover omgivelserne har vi stor erfaring med leje af mødelokale, herunder at afholde konferencer eller seminarer af forskellige størrelser, og når vi er orienteret om at to konferencer ikke er ens, samt alle gæster ikke har samme behov. Så yder vi vores bedste i at tage en god dialog inden selve arrangementet, så du som mødebooker eller arrangør får en optimal konference.

Vi har også muligheden at tilbyde jer en totalløsning med leje af mødelokale, som selvfølgelig er sammensat efter jeres ønsker og behov. Derved behøver I ikke bekymre jer om noget, når konferencen bliver skudt i gang.

Det er her muligt at få en Conference Leader, som agerer vært/værtinde under selv afviklingen af konferencen. En slags bagstopper på arrangementet, som hele tiden har det gyldne overblik, og som sørger for, at tingene glider, som de skal. Læs mere om Conference Leader i forbindelse med leje af mødelokale her.

Få mere information om leje af mødelokale hos Centralværkstedet

Vi svarer hellere end gerne på jeres spørgsmål om vores lokaler, vores tilbud og andre af vores ydelser i forbindelse med afholdelse af møder eller konferencer. 

Ring til os på telefon 86 20 88 00 eller send en e-mail til info@centralvaerkstedet.dk for at få mere information om leje af mødelokale og konferencelokaler.​

​Hvad siger vores gæster?

Centralværkstedet er ​vurderet til 4.3 / 5 stjerner på baggrund af 163 anmeldelser på Facebook

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk