Betingelser

Fakturabeløbet

Afregnes netto kontant inden 8 dage fra modtagelse af endelig opgjort faktura. Herefter beregnes og pålægges renter af det skyldige beløb med 1,25% pr. påbegyndt 30 dages overskridelse.

Vi forbeholder os retten til at opkræve forudbetaling / depositum.

Beløbet vil afhænge af arrangementets størrelse / art, osv.

Ved betaling med kreditkort, opkræver vi flg. gebyrer:

Danske Debitkort 0,50%

Danske Kreditkort 1,10%

Udenlandske kort 2,00%

Priser og afregningsvilkår

De på hjemmesiden anførte menuer og priser er alene gældende for arrangementer afholdt inden 31. december 2017.

Vi forbeholder os ret til prisændringer.


De angivne priser er beregnet på baggrund af prisliste 2017 under forudsætning af, at arrangementet gennemføres i sin helhed med samlet betaling. Såfremt arrangementet strækker sig ud over det aftalte tidspunkt, kan der kræves ekstra betaling.


Der tages forbehold for prisændringer som følge af prisstigning samt nye/ændrede skatter/afgifter/råvarepriser o.l. såfremt deltagerantallet ændrer sig væsentligt, tages forbehold for ændring af lokale. Der er mulighed for opkrævning af reservationsgebyr og depositum. Reservationsgebyr returneres ikke ved afbestilling.

Adgang inden arrangement

I forbindelse med afholdelse af arrangement hos os, er der adgang til lokalet 1 time forud for ankomst tidspunkt. Har du / I behov for mere tid kan dette evt. aftales nærmere og det kan resultere i ekstra omkostninger.

Afbestillingsregler

For at være vederlagsfrit skal afbestilling være os skriftligt i hænde senest kl. 16 på dagen for sidste rettidige afbestilling.


Ved afbestilling forstås enhver annullering, reduktion, afkortning eller lignende ændringer i det oprindelig aftalte arrangement. Ved for sen afbestilling har Centralværkstedet krav på en erstatning beregnet som 100 procent af prisen inkl. moms på de for sent afbestilte ydelser. Gæsten holder Centralværkstedet skadesløs for udgifter til særligt aftalte leveret af tredjemand ydelser, der ikke frit kan afbestilles.

  • Afbestilling af hele arrangementet kan ske omkostningsfrit senest 3 måneder/90 dage før afholdelse. Herefter kan max afbestilles 30 procent.
  • Afbestilling med op til 30 procent hvad enten der er tale om antal af kuverter, omfanget af det bestilte eller lignende kan ske op til 8 uger/60 dage før afholdelse
  • Afbestilling med op til 15 procent hvad enten der er tale om antal af kuverter, omfanget af det bestilte eller lignende kan ske op til 4 uger/30 dage før afholdelse.
  • Justeringer med op til 5 procent kan ske indtil 7 dage før arrangementets afholdelse.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 10:00 - 18:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk