​Eventlokaler til messer og lagersalg

​Både Centralværkstedet og Smedien er oplagte eventlokaler til afholdelse af forskellige arrangementer i hjertet af Aarhus. De store højloftede og lyse eventlokaler skaber en flot og funktionel ramme for den type events, hvor der skal være plads til mange mennesker i bevægelse.

Vores eventlokaler kan bruges til forskellige formål:

  • Messer og lagersalg
  • Koncerter
  • Temafester
  • Julefrokoster og firmafester
  • VIP-arrangementer
  • og mange andre typer events

​Billetter, toiletter og barnevogne

Ved større arrangementer, hvor mange mennesker skal ud og ind, kan det være en fordel at have et godt billetsystem. Her kan vi være behjælpelige med at rådgive jer og henvise jer til en optimal billetløsning.

Ligeledes er det vigtigt, for at gæsterne får en god oplevelse, at der er toiletter nok, og de skal være smukke og hygiejniske, hvilket de selvfølgelig er hos os.

Book vores eventlokaler til jeres arrangement

Vil I gerne have yderligere information om vores eventlokaler, er der meget mere information at finde her på hjemmesiden, ligesom I er velkomne forbi Centralværkstedet, hvis I gerne vil se lokalerne. I må naturligvis også gerne sende os en e-mail på info@centralvaerkstedet.dk​ eller ringe til os på telefon 86 20 88 00 for yderligere information om priser på vores eventlokaler.

​Ud over den fantastiske indretning af vores eventlokaler og de lækre og rå udtryk, er vores beliggenhed også en fordel ved afholdelse af disse arrangementer.

Alle der kommer fra byen har nemt ved at finde vores eventlokaler, og det er nemt at komme til og fra stedet. For folk der kommer langvejs fra, er der gode parkeringsforhold i parkeringshuset ved Bruuns Galleri, som er nabo til Centralværkstedet.

​Værkmestergade 7-9

8000 Aarhus C

Man - fredag 09:00 - 17:00​

Telefon: 86 20 88 00

​Skriv til os på e-mail

info@centralvaerkstedet.dk