Møder og konferencer

En af vores nøglekompetencer er afholdelse af møder og konferencer. Vi har stor erfaring med at samarbejde med store og mellemstore virksomheder, og vi har den nødvendige erfaring der skal til, for at store møder og konferencer kommer til at glide fuldstændig optimalt.

Vi har forskellige standardløsninger, som i mange sammenhænge er optimale og dækker både gæsternes og arrangørernes behov. Herudover er der selvfølgelig mulighed for at sammensætte arrangementer, hvor tingene ikke er, som de plejer. Til store konferencer kan der være et event- eller reklamebureau med i planlægningsprocessen, og her sker det ofte, at der tænkes helt ud af boksen - hvilket er muligt hos os.

Både lokalet og personalet skaber mulighed for, at endnu ikke sete løsninger kan opstå og afprøves.  Derudover er der mange af de muligheder, der ikke kan lade sig gøre i de mere konventionelle konference-centre, som kan skabes hos Centralværkstedet.

Hvis I ønsker at afholde en konference eller stormøde, hvor der er mange bolde i luften, kan vi hjælpe jer med selve afviklingen, så alt kører, som det skal. Vi tilbyder en Conference Leader, som ansættes på dagen i en form for værtinde-rolle. Han/hun bevarer overblikket og sørger for, at alt forløber som planlagt. Se meget mere om Conference Leader her.  

Hvis du/I ønsker at afholde et møde eller konference, så kontakt os her.

 

 

 
Centralværkstedet er en del af
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Her finder du Centralværkstedet Besøg vores Facebook side
Til forside
Print
Sitemap
kontrol-rapport