free web templatesMilo køkkenchef

MAD DER SMAGER

Den gastronomiske linje

Centralværkstedet og Smedien serverer sanselig gastronomi. Maden er moderne og innovativ, hvor klassiske retter gerne får nye toner. Her vægtes både buffet og tallerkenservering, så det giver et visuelt flot indtryk, og hvor der er kælet for detaljerne.

Når der serveres buffet, er de enkelte retter gerne serveret i små portionsskåle. Udgangspunktet er, at der serveres mange forskellige delikatesser og retter, som tilgodeser alle gæster. Ved selskaber tilrettes maden og serveringen det enkelte arrangement, men som udgangspunkt er det tallerkenservice.

Stedets mange muligheder giver plads til at lave et anderledes og indbydende set-up. Både hvad angår velkomst, middag og bar. I gården kan der også arrangeres et set-up, der ellers ikke er muligt andre steder - fx med mulighed for street food, grille etc.  

De liflige dråber
Vi har altid mange dejlige flasker vin på lager, og vi har altid vine i alle priskategorier. Vi kører dog ikke med et fuldstændig fast vinkort, da vi handler ind efter udbud/efterspørgsel. Både årstid og menusammensætning er afgørende for, hvilke vine vi vælger at servere og tilbyde. 

Kontrolrapport Centralværkstedet
Kontrolrapport Smedien

Adresse

Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Smedien
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C

Kontaktinfo

Email: info@centralvaerkstedet.dk
Telefon: (+45) 8620 8800
CVR. nr.: 32324436

Telefonisk henvendelse i hverdagene skal ske i tidsrummet fra kl. 09.00-17.00