online website builder

Skal du holde fest og drømmer du om at gøre det i historiske rammer i hjertet af Aarhus?

Fester og selskaber

Ønsker du at holde jeres bryllup, reception, julefrokost, fest eller firmaarrangement i charmerende, elegante og historiske rammer, så er Centralværkstedet eller Smedien det rette sted. Hos os er det vigtigt, at du og dine gæster føler jer godt tilpas og får en totaloplevelse udover det sædvanlige.

Vi planlægger det enkelte selskab sammen med jer, så ønsker, behov og drømme bliver opfyldt. Den gastronomiske oplevelse sammensættes sammen med én af vores dygtige kokke, der altid er klar med smagfulde forslag og inspiration.

Vi har kun ét overordnet mål: At gøre din fest eller arrangement til en helt unik oplevelse for alle gæster.

I forbindelse med festarrangementer tilbyder vi følgende valgmuligheder. Det nærmere indhold er du med til at bestemme.

Herunder får du overblik over en typisk festpakke. Har du andre ønsker eller ideer, så hører vi gerne fra dig. Vi skræddersyer gerne et tilbud, der passer dine ønsker og behov:

Velkomstdrink og snacks/appetitvækkere
3-retters menu
Husets vine, øl og vand under middagen
Kaffe/the og sødt
Fri bar efter middagen med husets vine, øl og vand samt long drinks og cocktails
Natmad

Forudsætningen for at vi kan yde vores bedste i forbindelse med jeres arrangement, er grundig planlægning og en god dialog med jer. Derfor opfordrer vi jer til at gøre jer nogle tanker om følgende til jeres fest:

Først og fremmest
Antal gæster til festen – herunder børn. Er der evt. sørget for en barnepige eller adspredelse for børn? Specielle hensyn: Fx allergikere, diabetikere, kosher el.lign.

Bordplan
Vi dækker og gør lokalet indbydende og klar til jeres gæster. Vi anbefaler, at I udarbejder bordplan og bordkort. Vi vil gerne omdele bordkortene for jer og ophænge bordplanen et strategisk godt sted.

Blomster
Blomster er ikke inklusiv i vores festpakker, men vi kan naturligvis være behjælpelige med rådgivning og anbefalinger herom.

Tidsplan
For at alle får mulighed for at holde deres taler, og at alle sange bliver sunget – og at maden stadig er varm på de rette tidspunkter, er det vigtigt at have en god tidsplan. Lav den gerne i god tid, og mail den til din kontaktperson på arrangementet. Så sørger vi for, at formidle den videre til kokkene og tjenerne.

Toastmaster
Det er vigtigt, at jeres toastmaster koordinerer aftenens forløb med den ansvarshavende tjener eller kontaktperson fra Centralværkstedet/Smedien.

Musik
Hvis I laver aftale med en musiker, gør venligst opmærksom på, at instrumenter mv. skal være opstillet senest 1 time før gæsternes ankomst.
Vær også opmærksom på, at musikere ifølge deres kontrakt normalt har krav på mad og drikke. Vi tager kr. 125,- pr. kuvert for musikermad.

Natmad og børnemenuer
Natmad serveres normalt mellem kl. 01.00 og 02.00. Jo senere den serveres, desto færre gæster er der til at nyde den. Husk på, at natmad ikke er ”skrub af mad” men en ekstra gestus til jeres gæster.

Der serveres normalt indtil kl. 02.00, men hos Centralværkstedet/Smedien er der mulighed for at forlænge festen 1 time af gangen indtil kl. 05.00 mod merpris.

Børn fra 0 til 3 år er gratis, og børn fra 4 til 12 år afregnes med ½ pris af den ordinære menupris/kuvertpris - alternativt tilbydes en særlig børnemenu.

Mere info?

Ring og hør nærmere på (+45) 8620 8800
eller send os en forespørgsel

Adresse

Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Smedien
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C

Kontaktinfo

Email: info@centralvaerkstedet.dk
Telefon: (+45) 8620 8800
CVR. nr.: 32324436

Telefonisk henvendelse i hverdagene skal ske i tidsrummet fra kl. 09.00-17.00